De Inspirerende Flexwerkplek

Gepost in Algemeen.

emillops5Good Place 2 Work is een inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam die zich onderscheidt door haar community. Je vind bij ons een stimulerende en betrokken sfeer met goede faciliteiten om optimaal te werken. Kennisdelen en inspiratie komen spontaan tot stand tijdens een koffiepauze of door deelname aan een van de intervisiegroepen die Good Place 2 Work faciliteert via het lidmaatschap. Dit levert binnen onze community van goodplacers met regelmaat tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden en leads op.

We hebben verschillende ruimtes met flexwerkplekken. Een "stilteplek" met flexwerkplekken om geconcentreerd te werken en ruimtes met flexwerkplekken waar gepraat, getelefoneerd en overlegd kan worden. Verder kan je bij ons flexwerken zo lang of kort als jij dat wilt. Zo kan je al onbeperkt werken voor € 130,- per maand. Alle tarieven zijn inclusief gebruik van koffie en/of thee, draadloos internet en printen en kopiëren.

Tarieven flexwerkplek leden* niet leden
maand onbeperkt werken € 130 € 155
werkbundel 100 uur € 285 € 380
werkbundel 50 uur € 155 € 210
werkbundel 10 uur € 42 € 52

 

 

 

 

 

 

tarieven zijn excl. btw en het lidmaatschap is € 120,- per jaar en kan op elk moment ingaan.

Nieuwsgierig of de flexwerkplekken van Good Place 2 Work iets voor jou zijn? Kom een dag vrijblijvend proefwerken en maak kennis met andere vrouwen die jou zijn voorgegaan. Je bent van harte welkom voor een nadere kennismaking. Bel of mail met Herma, Manon of Noëlla via 010-4222178 of .

 

Onze leden

 • Noella de Jager

  Noella de Jager

  Als oprichter & eigenaar van Good Place 2 Work werk al ruim 6 jaar met veel plezier in en aan mijn onderneming. De inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam, waar je een werkplek huurt en een collega krijgt.

 • Gudrun Yildiz

  Gudrun Yildiz

  Eigenaar van Praktijk Noord en remedial teacher

  Als begeleider van kinderen met leerproblemen is het is mijn missie om kinderen mee te geven dat al hun capaciteiten waardevol zijn.

 • Yvonne van der Putten

  Yvonne van der Putten

  Eigenaar

  Mijn specialisme is marktonderzoek. Met mijn passie voor cijfers, help ik jou om de juiste data te verzamelen en deze om te zetten naar bruikbare informatie en inzichten.

 • Christy de Back

  Christy de Back

  Als vertaler verdiep ik mij inhoudelijk in steeds weer nieuwe teksten. Hierbij vind ik het belangrijk om lef te tonen. De boodschap moet goed overkomen. 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians