Wat we bieden

Geschreven door Noella . Gepost in Algemeen.

GP2W 68klRotterdam - Good Place 2 Work is al sinds 2010 de inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in de Rotterdam regio. Bij Good Place 2 Work draait het niet alleen om de flexwerkplek, maar ook om de community van vrouwelijke ondernemers die hier aan hun onderneming bouwen. Kennis en ervaring wordt met elkaar gedeeld en de ondernemers inspireren elkaar om nieuwe stappen te zetten.

Zo kan je bij Good Place 2 Work gebruik maken van een flexwerkplek, coachruimtes, spreekkamers en vergaderruimtes. Je kan er ook een eigen coachruimte huren vanaf een dag in de week. Good Place 2 Work is een informele en inspirerende plek om jouw klanten te ontvangen of trainingen en workshops te geven, maar ook om te vergaderen.

Naast dat je zelf trainingen en workshops kan geven kan je ook ondernemerstrainingen volgen bij de Good Place 2 Work Academy.

Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto (naast de A20) en het openbaar vervoer. Parkeren in de omgeving is gratis.

Vrouwelijke ondernemers kunnen bij ons werken in een stilteruimte, maar ook op de flexwerkplekken waar je kan bellen en praten met collega ondernemers. Heb je tijdens het werken een plek nodig voor een meer vertrouwelijk telefoongesprek, dan kan je vrijblijvend terecht in een van onze coachruimtes en of spreekkamers, als deze niet gereserveerd zijn.

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van een flexwerkplek, lunchen wij ook dagelijks samen met elkaar. Je schuift aan voor de lunch die wij klaarmaken met een heerlijke salade en diverse soorten brood en beleg, of je neemt je eigen lunch mee. Het is een plezierige onderbreking van je werkdag en je ontmoet jouw collega ondernemers.

Verder bieden wij ZPP'ers, bedrijven en of instellingen de mogelijkheid om van onze coachruimtes/spreekkamers en vergaderfaciliteiten gebruik te maken. Zo hebben wij:

•    zakelijke en sfeervolle ingerichte coachruimtes/spreekkamers voor 2-6 personen met ontvangst van je gasten

•    een zakelijke vergader-workshop-trainingsruimte tot 10 personen waar jij en je gasten zich welkom voelen

•    goede cateringfaciliteiten voor een lekkere lunch

•    voordelige tarieven (per uur en per dag)

Je bent van harte welkom voor een rondleiding.

Bel of mail met Herma, Manon of Noëlla via 010-4222178 of .

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians