Nominaties Joke Smitprijs 2015

Geschreven door Noella . Gepost in GP2W in de pers.

Oprichter Good Place 2 Work genomineerd voor Joke Smit Aanmoedigingsprijs 2015

Rotterdam – 16 november 2015 –Good Place 2 Work, het flexibele kantoorconcept voor vrouwelijke professionals, is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een succesvolle professionele community. De werkplek draagt bij aan de groei en zelfstandigheid van vrouwelijke ondernemers. Coaching, intervisie, training en samen sparren zijn dagelijkse kost bij Good Place 2 Work. De Rotterdamse flexwerkplek vormt inmiddels voor ruim 90 vrouwelijke professionals een stimulerende werkplek. Oprichter Noëlla de Jager is voor haar initiatief genomineerd door de jury van. Het betreft de Joke Smit Aanmoedigingsprijs 2015, een tweejaarlijkse Nederlandse regeringsprijs voor initiatieven die de zelfstandigheid van vrouwen verder brengt.

Missie
“Het is mijn missie om vrouwen te ondersteunen in hun ondernemerschap, waardoor zij financieel zelfstandig kunnen zijn’, zegt Noëlla de Jager, oprichter van Good Place 2 Work. De Jager richtte vijf jaar geleden Good Place 2 Work op met een andere visie op flexwerkplekken: ”Het doel is niet het verhuren van werkplekken, maar bouwen aan een professionele community voor vrouwen, waar we elkaars ondernemerschap versterken”.

Joke Smit-prijs
De Joke Smit-prijs en Aanmoedigingsprijs– vernoemd naar feminist en journalist Joke Smit (1933-1981) – wordt voor de 15e keer uitgereikt. De prijs zet initiatieven die succesvol de positie van vrouwen verbeteren in de etalage. De emancipatieprijs wordt tweejaarlijks toegekend door een vakjury op verzoek van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Kracht on Tour
Tijdens de Grande Finale op vrijdag 27 november in Den Haag zal minister Jet Bussemaker de Joke Smit Prijs en de Aanmoediginsgprijs 2015 uitreiken. Andere genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs zijn de Rotterdamse Mireille van den Berg van Talentfabriek010, een project wat vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt en Liang de Beer van Leidsepraatjes, een netwerk voor jonge , ambitieuze vrouwen uit verschillende beroepsgroepen.

Voor meer informatie over Good Place 2 Work: http://www.goodplace2work.com 
Voor meer informatie over de Joke Smitprijs: http://www.krachtontour.nl/joke-smit-prijs-27-november-2015/ 

Flexwerkplek Leestips

Flexwerkplek Tweets

Flexwerkplek Kunst

 

Petra van der Veer

Expositie

 Petra van der Veer

 

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians