Wat iedereen over acquisitie moet weten

Geschreven door Noella . Gepost in Interessante artikelen.

Acquisitie klWist je dat 80 % van onze business van klanten komt, waar we tussen de 7 à 10 keer contact mee hebben gehad?

De statistieken over het aantal contactmomenten tussen ondernemers en potentiële klanten, laten echter zien dat slechts 10% van de ondernemers meer dan 3 x contact heeft met zijn potentiële klanten. Als je dus niet consequent en consistent met jouw potentiële klanten contact houdt, loop je toekomstige business mis.

WAAROM DOEN WE DIT ZO WEINIG?

Regelmatig vertellen ondernemers mij over hun afspraak met een potentiële klant. Het gesprek is positief verlopen en er is gesproken over wat de ondernemer voor de klant zou kunnen betekenen. Als ik vraag, wat heb je met de klant afgesproken over een nieuw contactmoment, dan is het antwoord vaak 'NIETS' of iets in de trant van, 'als er iets is, dan nemen ze contact op'.

EEN GEMISTE KANS

Allereerst als een klant nu nog niets met jouw dienstverlening kan, wil hij/zij dit misschien wel in de toekomst. Maar ook omdat je het initiatief bij de klant laat liggen in plaats van bij jezelf. Daarmee loop je dus toekomstige business mis.

ACQUISITIE KOST TIJD

Om serieus met jouw acquisitie bezig te zijn, is het belangrijk dat je focus en structuur hebt. En dat is als ondernemer vaak lastig. Adviezen om het beter te doen, krijg je genoeg. Maar het allemaal altijd alleen moeten doen, brengt veel frustratie met zich mee. Zo erg dat je jezelf afvraagt, waarom je ook al weer bent gaan ondernemen.

PAK NU JOUW ACQUISITIE ECHT AAN

Werk samen met mij en andere ondernemers aan de groei van jouw bedrijf. Niet meer in je eentje werken, maar leren van elkaar. Juist omdat ik samenwerken zo belangrijk vind, ben ik in 2010 Good Place 2 Work gestart. De inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam en omgeving.

Veel vrouwelijke ondernemers hebben hier hun plek gevonden om samen met andere ondernemers te werken aan hun bedrijf. Door mijn ruime ervaring op het gebied van ondernemen met thema's als vastlopen met je bedrijf, acquisitie, marketing, onderhandelen, social media en diverse online tools, help ik Good Placers om verder te groeien. Om vrouwelijke ondernemers te helpen die niet gebruik maken van onze werkplekken, ben ik dit jaar de Academy gestart. Dit is onze online community waar vrouwelijke ondernemers lid van kunnen worden.

MEER LEZEN OVER ONZE ONLINE COMMUNITY

Voor € 97,- excl. btw per jaar word ook jij lid van onze Academy en krijg jij

  • leuke collega ondernemers die net zoals jij graag van elkaar leren om te groeien
  • mijn 8 weekse online training Acquisitie en 4-weekse training Meer LEF en (nieuwe trainingen volgen)
  • toegang tot maandelijkse thema-webinars
  • toegang tot onze besloten Facebookgroep waarin jij jouw vragen en kennis deelt
  • mijn tips, tics & tools om slimmer te ondernemen


Voor het bedrag hoef je het niet te laten. Ik geloof namelijk heel sterk dat wij samen het verschil kunnen maken door elkaar te helpen. Het is iets wat ik dagelijks ervaar bij Good Place 2 Work en dat gun ik dit elke vrouwelijke ondernemer .

Warme groet,

Noëlla

IK BEN NIEUWSGIERIG VERTEL MIJ MEER OVER LID WORDEN VAN DE ACADEMY

PS. Interesse in onze werkplekken? Neem dan contact op met ons via 010 4222 178 of stuur een e-mail aan  en kom een keer vrijblijvend proefwerken.

Flexwerkplek Leestips

Flexwerkplek Tweets

Flexwerkplek Kunst

 

Petra van der Veer

Expositie

 Petra van der Veer

 

 

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians