Soms is ondernemen gewoon sh*t

geplaatst op woensdag, 07 juni 2017. in categorie Blog

BLOG VANAF DE FLEXWERKPLEK GOOD PLACE 2 WORK ROTTERDAM

Soms is ondernemen gewoon sh tDeze blog is voor ondernemers die precies weten waarover ik het heb. Die van de ‘Secret Society of Real Entrepreneurs’. Die Hards die alles in het ondernemerschap al hebben meegemaakt.

Oh leuk, jij bent zo’n echte ondernemer. Lees dan lekker verder en denk gerust ‘poeh, vandaag ik lekker niet’.

Ik zit in een dip………………

Deze belde gistermiddag onverwachts aan de deur van Good Place 2 Work. Kwam zonder vragen binnenwandelen op mijn flexwerkplek waar ik argeloos aan het werk was. Niks geen waarschuwing, maar een directe aanval op mijn gemoedstoestand.

Ja, ja, ik weet het. Het hoort allemaal erbij.

Het moment dat je denkt ‘gaat dit nog goed komen?’ of ‘wat doe ik eigenlijk de hele dag?’.

Ok, ik ben niet de enige.

Ook al krijg ik dat gevoel als ik op Facebook halleluja verhalen lees van mijn collega ondernemers. Duidelijk een valkuil om te gaan FB’en als ik in een dip zit. Vooral als je zo’n irritante succesvolle ondernemer in jouw omgeving rond ziet hangen, die nooit eens een dipje lijkt te hebben. Eentje die slechts klaagt over het succes dat ze heeft…...

Hahaha, die ondernemers bestaan niet.

Althans niet bij Good Place 2 Work. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n ondernemer op kantoor heb gezien. Op onze flexwerkplekken ontmoet ik alleen maar vrouwelijke ondernemers van de Secret Society of Real Entrepreneurs. Die net zoals ik af en toe het ondernemerschap helemaal niet zo leuk vinden.

Fijn om te weten dat ondernemen gewoon net zoals het gewone leven is. Dat we dus niet allemaal constant Facebook-Happy hoeven te zijn.

Ik zit dus ff in een mineur.

Soms zie ik een dip van mijlenver aankomen, soms niet. Dan ben je echt even van de kaart en waar je dan niet op zoek naar bent is de ‘7 tips om een succesvolle ondernemer te worden’. Maar wel die arm om je schouder of een luisterend oor nodig hebt en dan gewoon lekker even kunnen spuien over wat je dwars zit.

Dat van die arm om je schouder is voor mij Good Place 2 Work. Niet een gewone flexwerkplek , maar een werkplek voor echte ondernemers. Met collega’s die gelukkig niet allemaal gelijktijdig in een dip belanden.

Bij deze collega’s vind ik keer op keer de steun om te blijven doen wat ik het aller-leukste vind. En dat is ondernemen met alle sh*t die erbij hoort, want zonder een dip heb ik ook geen highs en die had ik toevallig vorige week.

Hèhè dat lucht op. Even zeuren, arm om mijn schouder en weer vol energie aan de slag gaan.

Heerlijk toch dat ondernemerschap!

Noëlla

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians