You've got to do the work

Geplaatst op woensdag, 26 oktober 2016. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

OVERNIGHT SUCCESS GUARANTEED

ONE DROP OF MAGIC FORMULA X A DAY AND YOU'LL BECOME THE ENTREPRENEUR YOU ALWAYS WANTED TO BE

Magic Formula 100

IK BEN ER HELEMAAL KLAAR MEE 

Met alle beloftes om succesvol te ondernemen als je maar de Magic Formula X gebruikt.

BS…………

YOU'VE GOT TO DO THE WORK

 

Er zijn geen shortcuts. Seth Godin zei laatst in een interview met Marie Forleo ‘The Long Way is the Short Cut’.

So true!

Ik geloof niet in quick fixes. Overnight success als je de Magic Formula gebruikt? Het bestaat gewoon niet.

Je wilt het misschien niet horen, maar ondernemerschap is consequent en consistent werken aan jouw business. Elke dag opnieuw doen wat er nodig is.

Wij zijn onze keuzes

Geplaatst op dinsdag, 18 oktober 2016. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

Wij zijn onze keuzesDeze spreuk heb ik op mijn persoonlijke moodboard geplakt en het is een thema dat regelmatig terugkomt in mijn ondernemerschap bij Good Place 2 Work en ook privé.

Volgens de site van filosofie.nl is Jean-Paul Sartre een van de grootste schrijvers van de twintigste eeuw en de belangrijkste filosoof van het existentialisme: een atheïstische filosofie waarin de vrijheid en verantwoordelijkheid van de mens centraal staan.

De regels van jouw wereld

Nu heb ik nog nooit een boek van Sartre gelezen, maar deze spreuk heb ik niet voor niets gekozen. Ik geloof namelijk dat ik elke dag opnieuw keuzes kan maken. Bijvoorbeeld om dat te doen waardoor onze flexwerkplek voor vrouwelijke professionals ook buiten Rotterdam verder kan groeien. Alleen doe ik dit dus niet altijd en conformeer ik mij aan dat wat ik denk dat verwacht wordt.

Angst

Geplaatst op donderdag, 06 oktober 2016. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

AnxietyHet is iets na 9 uur. Ik fiets samen met mijn dochter op deze koude herfstochtend naar de halte van de metro. Vandaag hoeft zij niet naar school. Ze heeft namelijk de gevreesde oproep voor haar 9 jaars prik ontvangen.

Mijn dochter heeft het niet op met prikken, pillen en alle andere medische zaken. Sinds de oproep maakt zij zich druk over de 2 prikken die ze gaat krijgen. Regelmatig vraagt ze iets over de prik en vooral hoeveel pijn het doet.

Om haar aan het idee te laten wennen, prik ik af en toe even kort met mijn nagel in haar arm om haar te laten ervaren dat je even kort iets van pijn kan voelen, maar dat het daarna ook weer weg is. Vanochtend heb ik dit op verzoek al een paar keer gedaan.

Hoe dichter we met de metro bij de Ahoy waar de vaccinatiedagen zijn komen, hoe nerveuzer ze wordt en steeds opnieuw dezelfde vragen stelt. We sluiten aan in een lange rij die langzaam naar de grote ruimte schuifelt waar de vaccinaties worden gegeven. Na het tonen van de oproep mogen wij bij de paarse ballonnen in de rij gaan staan.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians