Word jij gevonden door je klant?

Geplaatst op vrijdag, 14 december 2012. in categorie Blog, Ondernemerschap, Social Media, Marketing & Communicatie

Zichtbaar in een snel veranderende wereld

Word jij wel gevonden door jouw klant klAls ondernemer ben je continu op zoek naar nieuwe klanten. Daarin heb je zelf een actieve rol. Maar wat als een klant op zoek is naar jouw dienstverlening? Weet deze klant jou dan wel te vinden? Online actief zijn via je website en social media is daarbij belangrijk.
 
Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van marketing & social media kan je snel het gevoel krijgen van overweldiging. Ik herinner me dat toen ik startte met Good Place 2 Work, ik de stellige overtuiging had dat ik mijn bedrijf zou gaan bouwen zonder nieuwsbrief, Twitter, Facebook en nog veel meer. Intussen weet ik beter.

Help ik heb hulp nodig

Geplaatst op maandag, 03 december 2012. in categorie Blog, Persoonlijke effectiviteit, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling

ZP'er is niet hetzelfde als alles zelf willen doen

hulp nodig kleinDurf jij toe te geven dat je het soms niet meer weet? Dat is niet altijd even makkelijk. Met name  als je voor het zelfstandig bestaan hebt gekozen en je nu van alle markten thuis moet zijn. Ik heb daar ook last van.

Een tijdje terug was mijn twitterfeed plotseling niet meer zichtbaar op de website. De maanden ervoor werkte deze module prima. Nu kreeg ik de volgende melding.

"Problemen met het laden van de feed data".

Op jacht naar jouw klant

Geplaatst op maandag, 28 november 2016. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

STALKER SYNDROOMBij Good Place 2 Work hebben we regelmatig gesprekken over het benaderen van nieuwe leads. Meestal gaat het als volgt:

Jeanine maakt gebruik maakt van onze flexwerkplek en krijgt een lead (Hans) van Anke. Zij vertelt dat Hans bij bedrijf X werkt en tijdens een borrel heeft gezegd dat Jeanine wel een keer mag bellen om te praten.

Jeanine is enthousiast over deze lead. Na een weekje dralen, besluit ze Hans een e-mail te sturen. Ze worstelt eerst met de juiste intro. Na meerdere versies te hebben weggegooid is de mail klaar om verstuurd te worden.

Na een week

Een week later heeft ze nog niets gehoord. Anke moedigt haar aan om contact te zoeken. Jeanine besluit na enige aarzeling te bellen.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians