Hoe je klanten kunt werven als je er niet bent

Geplaatst op maandag, 11 februari 2013. in categorie Blog, Ondernemerschap, Social Media, Marketing & Communicatie

door Suzanne Meijles van Protaal

agenda klHet lijkt een tegenstelling, hè? Klanten aantrekken zonder ze te zien of te spreken. Maar het kan. Sinds iets meer dan een jaar doe ik niet meer aan koude acquisitie en ik ben al jaren niet meer aangesloten bij een georganiseerde netwerkclub. Toch heb ik nog nooit zoveel klanten gehad als nu. Wat is mijn geheim? Het is even simpel als doeltreffend: artikelen schrijven.
 
Nu denk je misschien: “ja, natuurlijk, dat is jouw vak.” Maar vroeger schreef ik eigenlijk helemaal geen artikelen. Het enige wat ik nu anders doe is dat ik eens per maand een artikel verstuur. En daarnaast plaats ik informatieve artikelen op mijn weblog.

Hoe belangrijk is sfeer op de werkplek?

Geplaatst op dinsdag, 15 januari 2013. in categorie Productiviteit, Blog, Het Nieuwe Werken

Creeer sfeer met aandacht en openheid door Elvira van der Drift

werkplekBij sfeer op de werkplek denk je al snel aan de inrichting, de lichtval, kleuren, ruimte, lekkere of niet lekkere koffie en andere zaken die je direct ziet of snel proeft. De inrichting kan ook mogelijkheden scheppen of de gewenste manier van werken stimuleren. Als je graag wilt dat medewerkers met elkaar overleggen, kun je daar bij de inrichting van werkruimtes rekening mee houden. Open kantoren of een zitje bij de koffie-automaat waar mensen samen kunnen praten.

De sfeer van de werkplek wordt echter grotendeels bepaald door de mensen zelf. Door hoe ze in hun vel zitten, hoe leuk ze hun werk vinden, hoe goed ze hun kwaliteiten kwijt kunnen en natuurlijk hoe ze onderling met elkaar omgaan.

Heb jij je eigen stemgeluid gevonden?

Geplaatst op zondag, 06 januari 2013. in categorie Blog, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling

Het belang van authenticiteit

stemgeluid kleinMet de groei van het aantal ZP’ers groeit ook het aantal businesscoaches die ZP’ers begeleiden naar persoonlijk succes en een aantal van deze businesscoaches zijn inmiddels zeer succesvol en genieten zelfs nationale faam. Namen als Laura Babeliowsky, Linda Spaanbroek en Erno Hannink zijn bij de meeste ZP’ers bekend. De marketingaanpak van enkele coaches is voor mij zeer herkenbaar. Zelf heb ik de Business Boost Seminar van Linda Spaanbroek gevolgd en ben ik geabonneerd op enkele nieuwsbrieven van deze coaches.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians