Hoe belangrijk is sfeer op de werkplek?

Geplaatst op dinsdag, 15 januari 2013. in categorie Productiviteit, Blog, Het Nieuwe Werken

Creeer sfeer met aandacht en openheid door Elvira van der Drift

werkplekBij sfeer op de werkplek denk je al snel aan de inrichting, de lichtval, kleuren, ruimte, lekkere of niet lekkere koffie en andere zaken die je direct ziet of snel proeft. De inrichting kan ook mogelijkheden scheppen of de gewenste manier van werken stimuleren. Als je graag wilt dat medewerkers met elkaar overleggen, kun je daar bij de inrichting van werkruimtes rekening mee houden. Open kantoren of een zitje bij de koffie-automaat waar mensen samen kunnen praten.

De sfeer van de werkplek wordt echter grotendeels bepaald door de mensen zelf. Door hoe ze in hun vel zitten, hoe leuk ze hun werk vinden, hoe goed ze hun kwaliteiten kwijt kunnen en natuurlijk hoe ze onderling met elkaar omgaan.

Heb jij je eigen stemgeluid gevonden?

Geplaatst op zondag, 06 januari 2013. in categorie Blog, Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling

Het belang van authenticiteit

stemgeluid kleinMet de groei van het aantal ZP’ers groeit ook het aantal businesscoaches die ZP’ers begeleiden naar persoonlijk succes en een aantal van deze businesscoaches zijn inmiddels zeer succesvol en genieten zelfs nationale faam. Namen als Laura Babeliowsky, Linda Spaanbroek en Erno Hannink zijn bij de meeste ZP’ers bekend. De marketingaanpak van enkele coaches is voor mij zeer herkenbaar. Zelf heb ik de Business Boost Seminar van Linda Spaanbroek gevolgd en ben ik geabonneerd op enkele nieuwsbrieven van deze coaches.

Word jij gevonden door je klant?

Geplaatst op vrijdag, 14 december 2012. in categorie Blog, Ondernemerschap, Social Media, Marketing & Communicatie

Zichtbaar in een snel veranderende wereld

Word jij wel gevonden door jouw klant klAls ondernemer ben je continu op zoek naar nieuwe klanten. Daarin heb je zelf een actieve rol. Maar wat als een klant op zoek is naar jouw dienstverlening? Weet deze klant jou dan wel te vinden? Online actief zijn via je website en social media is daarbij belangrijk.
 
Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van marketing & social media kan je snel het gevoel krijgen van overweldiging. Ik herinner me dat toen ik startte met Good Place 2 Work, ik de stellige overtuiging had dat ik mijn bedrijf zou gaan bouwen zonder nieuwsbrief, Twitter, Facebook en nog veel meer. Intussen weet ik beter.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians