Waarom ik stop

Geplaatst op vrijdag, 17 februari 2017. in categorie Blog

BLOG VANAF DE FLEXWERKPLEK GOOD PLACE 2 WORK ROTTERDAM

FB ads klVanochtend stond ik onder de douche en ineens wist ik het zeker. Ik zat al een tijdje op de wip. Op mijn iPhone verzamelde ik allerlei FB advertenties, waar ik niet blij van werd. Maar ik bleef braaf adverteren voor mijn activiteiten.

Het begon allemaal in de zomer van 2012. Uit zakelijke overwegingen heb ik de sprong naar Facebook gemaakt voor meer bekendheid van Good Place 2 Work, de inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam. Na wat getreuzel maakte ik een persoonlijk FB account aan.

Mijn eerste stappen waren onwennig. De zin en onzin die ik voorbij zag komen, maakte dat ik het niet helemaal goed wist, wat ik er mee aan wilde. Voorzichtig begon ik mijn eerste likes uit te delen aan posts van mijn plukje FB vrienden. Gaandeweg raakte ik steeds meer in de ban van FB, vooral als ik zelf net iets had gepost. Vreselijk hoe vaak je op je telefoon kan kijken of je een like hebt gehad……….

Een ander resultaat bereik je met een eerste stap

Geplaatst op donderdag, 19 januari 2017. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

ander resultaat

Het nieuwe jaar is alweer bij 3 weken oud en als het jou net zo vergaat als mij, dan zit je al weer in het ritme van je werk. Eigenlijk is het nieuwe jaar, niets meer dan een nieuw cijfer aan het einde van het jaartal, maar toch voelt het of we met een schone lei zijn begonnen.

Een schone lei voelt misschien wel een beetje als een schoon bed. Ik vind niets lekkerders om de frisheid van mijn dekbed te ruiken als deze verschoond is. In het nieuwe jaar ruik ik ook de frisheid van nieuwe kansen. Vooral kansen om het soms anders aan te pakken.

Misschien staan er mooie doelen op jouw bucketlist die je graag in 2017 wilt doen. Of heb je net jouw baan opgezegd voor een nieuwe baan of het ondernemerschap zoals ik 7 jaar geleden met Good Place 2 Work, de inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam. Belangrijk is in ieder geval dat als jij iets nieuws wilt bereiken, dit om ander gedrag vraagt.

The BIG FIVE O

Geplaatst op dinsdag, 20 december 2016. in categorie Blog

GESCHREVEN DOOR NOELLA VAN GOOD PLACE 2 WORK

50 jaarAanstaande zondag, 1e kerstdag is het zover. Dan treed ik eindelijk toe tot de jongeren van The Big Five O. Vanochtend kreeg ik de vraag hoe ik mij hieronder voelde en in alle eerlijkheid kan ik zeggen ‘prima’.

Ja ik ben al goed grijs en ik verf mijn haren niet. Maar ik ben gezond, voel me super fit en ik heb enorm veel plezier met Good Place 2 Work. Echt de aller aller aller-leukste en meest inspirerende flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam en ver daarbuiten.

Dat zeg ik nu lekker hardop, want als je naar de BIG FIVE O gaat dan ben je een beetje klaar met valse bescheidenheid. Die laat ik lekker liggen bij mijn eerste 50 jaar.

Niet iedereen denkt er misschien zo over, maar voor mij is het echt ‘laat BIG FIVE 0 maar komen’.

Copyright © 2017 Good Place 2 Work. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians